EcoMoto 930×122

alegeri

DOUĂ ZILE LIBERE PENTRU STUDENȚI ÎN PERIOADA ALEGERILOR

Guvernul a adoptat astăzi un proiect de hotărâre prin care studenților li se oferă două zile libere pentru a putea vota în localitățile lor de domiciliu și, respectiv, pentru a avea ulterior timp să revină la cursuri, anunță Mediafax. Este vorba de zilele de vineri, 14 noiembrie, și de luni, 17 noiembrie.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

„Astăzi adoptăm hotărârea de Guvern propusă de Ministerul Educaţiei, un lucru care se mai folosea, de altfel, la cam toate alegerile, şi generale şi locale. Ziua de luni pentru studenţi este liberă, cei care vor să rămână în centrul universitar rămân, dar cei care vor să meargă acasă să poată să voteze. Şi vineri şi luni, în aşa fel încât dacă merg acasă votează acasă, iar dacă rămân aici, în centrele universitare, să ne organizăm bine şi să nu fie niciun fel de coadă sau aglomeraţie.”, le-a spus miniştrilor premierul Victor Ponta la debutul şedinţei de Guvern.

Amintim că al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale se va desfășura duminică, 16 noiembrie.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3