Donaris 930 x 122

bowling

DRIFTURILE DE LA BOWLING, BLOCATE CU STÂLPI DIN BETON

Tinerii piteșteni amatori de drifturi cu mașina au primit o grea lovitură din partea viceprimarului Cornel Ionică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La inițiativa viceprimarului, în parcarea de la Bowling au fost „trântiți” stâlpi dezafectați din beton care să blocheze drifturile. Viceprimarul nu a mai așteptat amenajarea viitoarei noi piețe de gross din zonă, care oricum urma să facă aceste drifturi imposibile.

Amintim că în zona Bowling va fi amenajată o piață agrolimentară de gross.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„În niciun caz nu ne dorim să fie ce a fost odată! Aici se vor vinde doar legume şi fructe, respectiv băuturi. Nu vor mai fi haine, ciorapi şi alte articole de acest gen. Trebuie, însă, să facem ceva acolo pentru că unii au început să fure gradenele pe care le-am montat cu bani europeni, iar o parte din parcarea de lângă Ştrand a devenit loc pentru drifturi cu maşina.

Sunt vreo 60 de inşi care noapte de noapte provoacă un vacarm de nedescris! Până la amenajarea pieței, parcarea va fi blocată pentru ca tinerii teribilişti să nu mai poată face drifturi. După aceea îi vom da drumul şi va fi gratuită.”, anunța viceprimarul în urmă cu trei săptămâni. Iată că între timp și-a pus „amenințarea” în practică.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/aproape-500-000-de-lei-pentru-noua-piata-de-gross-de-la-bowling/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90