930X122 MAIA

bowling

LA BOWLING, LEGUME, FRUCTE ȘI VIN ÎN LOC DE DRIFTURI

După cum v-am informat, municipalitatea Piteşti are în plan construirea unei pieţe de gross în zona Bowling, acolo unde acum se fac drifturi cu maşini. „Am luat în calcul blocarea zonei ca să nu mai intre teribiliştii cu maşinile, dar în cele din urmă am ajuns la concluzia că e mai bine să dăm zonei o utilitate.”, spune viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Noutatea este că au fost aprobaţi indicatorii financiari ai investiţiei. Astfel, amenajarea pieţei de gross, în care se vor vinde doar legume, fructe şi vin, va costa 491.475 de lei.

Piaţa va avea o suprafaţă de 2.001 mp, în zonă existând deja toate utilităţile necesare (apă, gaze și curent electric). Lucrările vor începe la vară, la o dată care încă nu a fost stabilită.

Citiți și: Argeș. Vești proaste pe piața de construcții

Decizia Primăriei a provocat mari nemulțumiri printre pasionații de drifturi.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    De ce nu iei in calcul sa detasezi politistii aia locali care pazeau magaoaia lu’ pendula??Asta ca sa se termine cu drifturile… „Lucrarile vor incepe la vara”… Voi ganditi cu ce stati pe scaune!? Adica mai faceti un balamuc exact cand e perioada de aglomeratie in zona,data fiind existenta bazinului si a strandului…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3