EcoMoto 930×122

Arges

DRUMURI CIURUITE ÎN ARGEȘ. CNAIR ANUNȚĂ

Drumuri ciuruite în Argeș. CNAIR anunță. Pe două drumuri naționale, în județul Argeș, ca și pe alte DN-uri din țară, se execută în aceste zile „plombări provizorii de gropi cu mixtură stocabilă”, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit sursei citate, este vorba de DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea și de DN 65B, drum care face legătura între DN 65 Slatina – Pitești și autostrada A1 Pitești – București. Lucrările au loc până pe 24 februarie 2017, precizează Compania, prin Secția de Drumuri Naționale Pitești.

“Precizăm că lucrările de plombări de gropi sunt provizorii și se execută în perioada friguroasă atunci când vremea o permite.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Odată cu încălzirea vremii, Compania va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă. În acest sens, în perioada 1 aprilie – 30 iunie, la nivelul CNAIR, prin subunităţi, se va desfăşura „programul de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival.”, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90