EcoMoto 930×122

Arges

DRUMURI ÎNCHISE DIN CAUZA VISCOLULUI ȘI NINSORILOR

Argeșul a trecut cu bine peste codul portocaliu de ninsori abundente și viscol. Potrivit Instituției Prefectului, în cursul nopții nu au existat în Argeș drumuri județene sau naționale blocate. De asemenea, potrivit sursei citate, nu au fost întreruperi ale furnizării curentului electric.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Probleme sunt în alte părți ale țării. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că s-a luat măsura închiderii tronsonului Bucureşti-Drajna al autostrăzii A 2. Autovehiculele au fost deviate pe DN 3 Bucureşti-Lehliu-Gară şi DN 3A Lehliu-Gară-Drajna. În plus, toate drumurile naţionale din judeţele Buzău și Brăila au fost închise, exceptând DN 22 Brăila-Galaţi. Circulația rutieră este întreruptă şi pe alte tronsoane de drumuri naţionale din Buzău, dar şi din alte judeţe:

DN 2B Buzău-Brăila

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila

DN 2C Costești (județul Buzău)-Slobozia

DN 2N Bogza-Dumbrăveni (județul Vrancea)

DN 23B Măicănești-Ciorăști (Vrancea)

DN 23A Gologanu-Tătăranu (Vrancea)

DN 24D Tulucești-Vârlezi (județul Galați).

Din același motiv, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone este restricționată pe DN 4 Bucureşti-Olteniţa, DN 1D Albeşti-Paleologu-Urziceni, DN 1B Albeşti-Paleologu-limită judeţul Buzău, DN 13A Miercurea Ciuc-Odorheiu Secuiesc, DN 12A Miercurea Ciuc-Lunca de Sus, DN 5B Giurgiu-Ghimpaţi şi pe DN 2 (E 85), în judeţele Ilfov şi Ialomiţa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90