NOR CURIER 930X122

Arges

BAZIN_TRIVALE_1

DUMINICĂ ÎN ARGEȘ VOR FI 30 DE GRADE! CITEȘTE PROGNOZA!

Argeșenii au parte de un weekend cu vreme frumoasă.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit meteorologilor, astăzi cerul va fi mai mult senin, vântul – slab până la moderat, iar temperatura maximă a zilei va ajunge la 28 de grade Celsius. Și în zona de munte a județului vremea va fi în general frumoasă și în încălzire. Cerul va prezenta unele înnorări temporare în a doua parte a zilei, atunci când izolat sunt posibile ploi slabe. Minimele nocturne în Argeș se vor încadra între 13 și 15 grade. În ceea ce privește ziua de mâine, duminică, 6 iulie, vremea va continua să se încălzească. Maximele diurne vor ajunge în jurul a 30 de grade. Unele înnorări sunt posibile după-amiaza și seara, în special în zona montană, acolo unde pe arii restrânse nu sunt excluse aversele și descărcările electrice.

La ora 13 în zona de munte a Argeșului, la peste 2.000 de metri altitudine, era soare, iar temperatura aerului se apropia de 12 grade Celsius. Vreme frumoasă este și în Câmpulung Muscel, cu 22 de grade. În Curtea de Argeș la ora 13 cerul era variabil, iar termometrele indicau aproape 23 de grade Celsius. În Pitești erau 24 de grade, cu cer parțial acoperit.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3