EcoMoto 930×122

Arges

DUPĂ PLOILE DE MÂINE VREMEA SE VA ÎNCĂLZI! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru perioada 6-19 octombrie.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță pentru mâine, 7 octombrie, vreme răcoroasă, cu maxime între 15 și 18 grade Celsius. Din 9 octombrie, însă, vremea se va încălzi de la o zi la alta, urmând ca maximele diurne să ajungă chiar și până la 21-24 de grade. Minimele nocturne se vor situa între 8 și 10 grade Celsius. Spre finalul celor două săptămâni vremea se va răcori din nou, iar temperaturile vor deveni normale pentru a doua decadă a lunii octombrie.

Ploi se anunță pentru noaptea care vine și în special pentru mâine, 7 octombrie. Apoi probabilitatea de ploi va fi foarte redusă. Precipitații, dar pe arii restrânse, vor mai fi posibile pe 14 octombrie.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3