930×122 CAPRA 5

Arges

CURENT_ELECTRIC_STALP

E DEZASTRU! ÎN ARGEȘ SE FURĂ PE RUPTE CURENT ELECTRIC

În cele șapte județe, printre care și Argeș, în care operează acest furnizor CEZ și Poliția au organizat în lunile iulie, august și septembrie peste 4.000 de acțiuni de control acolo unde existau suspiciuni de consum ilicit de energie electrică.

Citiți și: Acesta este puștiul care a băgat în mormânt un preot din Argeș!

Pe parcursul celor trei luni în Argeș au fost 731 de astfel de situații: fie racordare ilegală la rețeaua de distribuție a energiei electrice, fie „ocolirea” sistemului de măsurare a consumului. Potrivit CEZ, prejudiciul pe care l-a suferit a fost echivalentul a aproape 906.000 kWh. Printre cele șapte județe Argeșul ocupă locul doi în acest top al furturilor de curent electric. Fruntaș este Doljul, cu 1.201 cazuri. După Argeș urmează Oltul (658 de cazuri), Teleormanul (618), Vâlcea (418), Gorjul (257) și Mehedințiul (252).

Consumul fraudulos de energie electrică reprezintă o infracțiune.

Citiți și: Exclusiv. Imagini absolut dramatice cu accidentul mortal din Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3