930 x122 grota rece

accidente

E JALE! NUMĂR MARE DE ȘOFERI BĂUȚI PE DRUMURILE DIN ARGEȘ!

La acest sfârșit de săptămână numărul șoferilor băuți prinși de Poliția Rutieră pe șoselele din Argeș a fost parcă mai mare ca niciodată.

Citiți și: Șoferii au interzis. Nu ai voie să ai așa ceva la mașină

Sâmbătă după-amiaza un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și circulând cu viteză neadaptată la coborârea în rampă a pierdut controlul asupra volanului, pe drumul național 7, pe raza orașului Ștefănești, din apropierea Piteștiului. Autoturismul s-a izbit de un parapet din beton, după care a plonjat de la înălțime în curtea unei case. Șoferul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, dintr-o comună din județul Dâmbovița, a scăpat teafăr și nevătămat. Un pasager din mașină, de 20 de ani, consătean cu șoferul, a suferit doar răni ușoare.

Tot ieri un alt șofer băut a intrat cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului. S-a întâmplat pe drumul județean 659, în comuna Bradu, de lângă Pitești. Șoferul, un botoșănean în vârstă de 57 de ani, nu a pățit nimic. Alți 5 șoferi, fie ieri, fie în cursul nopții trecute, au fost depistați băuți la volan de către polițiștii rutieri argeșeni înainte ca aceștia să fie implicați în eventuale accidente. Cei 5 au fost prinși în Bascov, în Curtea de Argeș, Bogați și Ștefănești. Cel mai tânăr dintre cei 5 are 24 de ani, iar cel mai în vârstă, 64 de ani. Toți s-au ales cu dosare penale pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90