NOR CURIER 930X122

accidente

ACCIDENT_RUTIER_GAVANA_2

E JUNGLĂ! ȘOFERI BĂUȚI, PIETONI ACCIDENTAȚI PE „ZEBRĂ”, MAȘINI AVARIATE ÎN PARAPEȚI DIN BETON!

Nici weekend-ul acesta nu a fost lipsit de evenimente rutiere pe șoselele din Argeș. Din fericire, cel puțin până la această oră, accidentele nu s-au soldat cu pierderi de vieți omenești.

Citiți și: Mafia lemnului acționa în văzul tuturor, în Argeș. Cum operau hoții, cu ajutorul pădurarilor

Șofer băut, femeie lovită pe „zebră” pe „Republicii”

Vineri după-amiaza, pe bulevardul „Republicii” din Pitești, în direcția de mers către Bascov, un șofer de 23 de ani nu a păstrat o distanță suficientă și a intrat cu autoturismul său în mașina din față, condusă de un alt tânăr, în vârstă de 28 de ani. Mașina lovită din spate a fost proiectată pe marcajul pietonal, accidentând o femeie de 40 de ani din comuna argeșeană Ștefan cel Mare, care traversa regulamentar pe „zebră”. Din fericire, femeia a suferit doar răni ușoare. Ulterior Poliția Rutieră a stabilit că șoferul vinovat era băut.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

A depășit pe linia continuă și a lovit o căruță și o altă mașină

În aceeași zi, un alt accident de circulație s-a petrecut pe drumul județean 84, în dreptul comunei Țițești. Un șofer de 28 de ani din localitate, care se îndrepta dinspre satul Valea Mănăstirii către drumul național 73, a vrut să depășească o căruță. Nu regulamentar, însă, ci încălcând linia continuă într-o curbă uşoară la dreapta, semnalizată corespunzător. Autoturismul a lovit căruța în lateral, după care a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă din sens opus de un argeșean de 50 de ani din orașul Mioveni. Cei doi șoferi și căruțașul, un bătrân de 80 de ani, au fost răniți ușor.

Pasager rănit în autobuz, la o frână  

Tot vineri, pe strada „Calea București” din Pitești a avut loc un accident în care a fost implicat un autobuz. Autobuzul, condus de un bărbat de 35 de ani din Mioveni, face curse regulate de transport de persoane pe ruta Pitești-Mioveni. La un moment dat, aflându-se într-o coloană de mașini, șoferul autobuzului a frânat. Un pasager din autobuz, un piteștean de 59 de ani, s-a dezechilibrat, a căzut și s-a accidentat ușor. Pasagerul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

A intrat într-un buldoexcavator

Ieri dimineață, un alt accident rutier! De această dată pe DN 65 A, pe raza comunei Buzoești. Mergând dinspre Buzoești către orașul Costești, un șofer în vârstă de 47 de ani a vrut să depășească un alt autoturism, dar pe linia continuă. Șoferul, din Buzoești, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina sa a intrat în coliziune cu autoturismul pe care a vrut să îl depășească, după care a părăsit șoseaua și s-a lovit de un buldoexcavator staţionat. Iarăși din fericire, accidentul s-a soldat doar cu rănirea ușoară a unei femei de 42 de ani, pasageră în autoturism.

S-a oprit într-un parapet din beton

Cel mai recent accident s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 3:30, pe drumul județean 678 A, în comuna Ciofrângeni. Un șofer din localitate, de 20 de ani, în timp ce mergea dinspre Poienari către Ciofrângeni, nu a redus viteza într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit cu autoturismul pe care îl conducea un parapet din beton de pe marginea drumului. Din nou șansă! În accident a fost rănit ușor pasagerul din mașină, un tânăr de 19 ani, din comuna Băiculești. În plus, mașina a fost avariată. (Foto: Arhivă)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90