EcoMoto 930×122

aglomerație

E NEBUNIE! VIDEO ȘI GALERIE FOTO DE LA PODUL VIILOR!

La această oră traficul rutier în zona Podul Viilor din Pitești este un adevărat coșmar pentru conducătorii auto. Șoferi de autoturisme, TIR-uri, autobuze și microbuze își fac loc cu greu prin aglomerația de nedescris. Nervii sunt întinși la maxim.

Citiți și: Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

Se circulă cu greutate din cauza șantierului deschis aici în urmă cu câteva luni. Balamucul va mai dura o bună bucată de vreme pentru că lucrările la viitorul pasaj rutier aerian sunt abia la început.

Amintim că pasajul, care se construiește cu bani europeni în paralel cu vechiul pod de cale ferată, pe partea cu Bazinul Olimpic, va lega străzile Calea Depozitelor și Costache Negri. Potrivit Primăriei, odată dat în folosință, pasajul va conduce la fluidizarea traficului auto din zonă.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90