New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

E OBLIGATORIU! ANUNȚ PENTRU CLIENȚII SOCIETĂȚII APĂ CANAL

Anunț pentru clienții societății Apă Canal.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești îşi desfăşoară activitatea în aria de competenţă a unităţilor administrative-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Argeș (ADIA) care au delegat gestiunea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare către operatorul Regional SC Apă Canal 2000 SA.

Toţi beneficiarii care evacuează apele uzate în bazine vidanjabile din zonele în care există reţea de canalizare sau în care au fost executate extinderi de reţea de canalizare cu fonduri europene (Piteşti, Topoloveni, Costeşti, Mărăcineni, Ştefăneşti, Bascov, Bradu, Albota, Buzoeşti și Moşoaia) au obligaţia racordării apelor uzate la reţelele de canalizare existente în zonele respective.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

În conformitate cu prevederile anexei nr. 2 la regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare ADIA, SC Apă Canal 2000 SA și cei 2 operatori de vidanjare agreaţi (SC Andremar Instal Construct SRL şi SC Expert Servicii Vidanjare SRL) efectuează prestări servicii de vidanjare la utilizatori (persoane fizice, persoane juridice şi instituţii publice) care sunt neracordaţi la reţeaua de canalizare şi care deţin bazine vidanjabile aflaţi în zonele în care SC Apă Canal 2000 SA este operator (Bârla, Căteasca, Lunca Corbului, Poiana Lacului, Stolnici, Teiu și Ungheni), cu descărcarea acestora în Staţia de Epurare Piteşti.

Descărcarea apelor uzate vidanjabile de către operatorii agreaţi în alte puncte decât cele stabilite prin regulamentul ADIA se sancţionează cu amendă şi cu anularea certificatelor de agreere şi îi dă operatorului dreptul de a-i acţiona în instanţă în vederea recuperării prejudiciului produs şi a beneficiului nerealizat.

Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se fac de către reprezentanţii împuterniciţi ai primarului fiecărei localităţi din aria de operare şi de către cei ai SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3