NOR CURIER 930X122

Arges

BANCI_SCOLARE

E OFICIAL: TOATE GRĂDINIȚELE, ȘCOLILE ȘI LICEELE DIN ARGEȘ VOR FI LUNI ÎNCHISE!

În urmă cu doar câteva minute autoritățile abilitate ale județului au luat o decizie în privința desfășurării cursurilor în învățământul preuniversitar ca urmare a viscolului puternic și a ninsorilor abundente.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Decizia este ca mâine, luni, 27 ianuarie, toate unitățile de învățământ preuniversitar din Argeș (grădinițe, școli, licee) să fie închise.

Hotărârea a fost luată în urma unei întâlniri la care au participat prefectul județului, Cristian Soare, Florin Tecău, vicepreședinte al Consiliului Județean, Florin Gardin, inspectorul școlar general al județului, și Ion Popa, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Oficialii din Argeș au comunicat deja decizia la Ministerul Educației Naționale.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • FCArgesNuMoare spune:

    Traiasca inspectorul!

  • Mrrr spune:

    Da, traiasca isj arges in frunte cu domn gardin, zis unghiuta + cei doi minusculi adjuncti ..

  • Anonim spune:

    Si marti stam acasa?

  • ana spune:

    bun bun, inchidem gradinite, scoli, licee! ce facem cu copiii de 3-6 ani de camin, pe care ii ducem la camin pt ca avem servicii care nu sunt inchise maine! spitalul e inchis?NU! alimentara e inchisa?NU! politia e inchisa? NU! si inca multe alte domenii care nu sunt inchise, in care lucreaza parinti care maine nu-si pot duce copiii la gradinite cu program prelungit, din buricul targului, pt ca niste incompetenti nu au chef sa gandeasca in amanunt aceste probleme! eu le transmit tuturor parintilor maine sa fim parinti ca profesorii si educatorii sunt liberi!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90