Donaris 930 x 122

bratianu

ELEV DE LA „BRĂTIANU”, LOCUL I LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LATINĂ

Argeșul a fost gazda fazei naționale a olimpiadei de limbi clasice.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

La latină câștigătorul premiului I este un argeșean: Alexandru Flavian Petruț Crețu. Alexandru învață la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, fiind în clasa a X-a. Elevul studiază cu profesoara Gheorghița Cucu.

Argeșul a mai obținut două mențiuni. Una prin Elena Adriana Cârstea (clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, profesor îndrumător fiind Cristian Hoaghea) și cealaltă prin Iuliana Cârlănaru (clasa a XII-a, Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, profesor îndrumător fiind Gheorghița Cucu).

Citiți și: Este legendă! „Brătianu” a avut un bal de a vibrat tot Piteștiul!

Amintim că Argeșul va găzdui și faza națională a olimpiadei de religie. Deschiderea festivă va avea loc în această seară, de la ora 18, la Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Mioveni. Tot în această seară olimpicii vor fi invitați să ia parte la un spectacol de muzică corală religioasă. Spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, în organizarea Centrului Cultural Mioveni. (Foto: Colegiul Național „I.C. Brătianu”)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3