SMART KIDS 930X122

bacalaureat

ELEV DE LA COLEGIUL “BRĂTIANU”, ELIMINAT

Elev de la Colegiul “Brătianu”, eliminat. Un elev din clasa a XII-a de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești a fost eliminat astăzi din examen, fiind prins având asupra lui un telefon mobil la proba scrisă la matematică a simulării Bacalaureatului. Anunțul îl face Inspectoratul Școlar Argeș, care oferă și date statistice despre proba de azi de la simularea Bacalaureatului și a Evaluării Naționale.

Citiți și: Anunțul momentului: Ce se întâmplă cu Evaluarea Națională și Bacalaureatul anul acesta

“În urma desfăşurării simulării probei scrise de matematică din cadrul Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a, respectiv a simulării probei obligatorii a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat naţional la clasele a XI-a şi a XII-a, din data de 16 martie 2017, vă transmitem o situaţie centralizată a datelor respective.

Elevi în clasa a VIII-a: 5.290

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

Prezenţi la simulare: 4.892

Absenţi: 398

Elevi în clasa a XI-a: 5.029

Prezenţi la simulare: 4.243

Absenţi: 786

Elevi în clasa a XII-a: 4.721

Prezenţi la simulare: 4.200

Absenţi: 521.

Un elev din clasa a XII-a de la Colegiul Național ,,Ion C.Brătianu” a fost eliminat din examen, conform metodologiei, – telefon mobil.”, transmite Inspectoratul Școlar Argeș.

Următoarea probă scrisă este proba la alegere a profilului la clasa a XII-a și se va desfăşura vineri, 17 martie 2017.

Amintim că și la proba scrisă de limba şi literatura română a simulării la Bacalaureat un elev a fost eliminat din examen, elev tot din clasa a XII-a, dar de la Liceul Tehnologic Vedea. Amănunte, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3