930 x122 grota rece

Arges

ELEVII ARGEȘENI AU TALENT! LA MUZICĂ, DANS ȘI TEATRU!

Weekend-ul trecut, în sala de consiliu a Liceului Teoretic „Ion Barbu” din Piteşti, elevi din Topoloveni, Ştefăneşti, Mioveni şi Piteşti au participat la prima etapă a unui concurs de talente. 35 de liceeni cu aptitudini în muzică, dans şi teatru s-au întrecut în demonstraţii de virtuozitate. Câștigătorii fiecăreia dintre cele trei secțiuni vor participa la finala care va avea loc în luna iunie la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Așa ceva nu s-a mai văzut pe șosele! Sancțiuni ca în nicio altă zi

„A fost greu să facem diferenţa. Toți s-au dovedit foarte buni. Am reuşit, însă, să ne punem de acord şi, credem noi, i-am ales pe cei care meritau. Sunt foare încântată de prestația participanților și sperăm să iasă cât mai bine posibil şi la concursul organizat la “Davila.”, declară pentru ePitești Roxana Voica, preşedinta Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş, organizatorul competiției. Evenimentul, ajuns la cea de a treia sa ediţie, este sprijinit de Consiliul Judeţean Argeş, Inspectoratul Şcolar, Direcţia pentru Sport şi Tineret şi Teatrul „Alexandru Davila”.

Lista câştigătorilor o puteţi găsi aici: http://cjearges.ro/rezultatele-preselectiilor-pentru-concursul-de-talente/.

Citiți și: Un nou pod peste Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90