930×122 CAPRA 5

Arges

ELEVII ARGEȘENI AU TALENT! LA MUZICĂ, DANS ȘI TEATRU!

Au ascultat, s-au distrat, au aplaudat și şi-au încurajat colegii! Sute de adolescenți au asistat astăzi la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești la concursul de talente destinat elevilor din Argeș.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Momentele de muzică și de dans au alternat cu scenetele de teatru, rezultând un spectacol pe cinste, care a durat în jur de trei ore. Evenimentul, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Argeș, a avut și un scop caritabil. Banii strânși din vânzarea invitațiilor (o invitație a costat 8 lei) vor fi folosiți pentru sprijinirea unui copil cu probleme de sănătate. “Concurenții sunt entuziaşti deoarece luptă pentru un scop caritabil şi pentru promovarea lor personală. Este o oportunitate de a-şi arăta talentul. Majoritatea nu fac muzică, dans sau teatru de performanţă. De altfel, acesta este şi scopul evenimentului: să îi promovăm pe elevii talentați, dar care nu sunt cunoscuţi publicului.”, ne-a declarat Roxana Voica, preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş.

La organizare și-au adus contribuția și Consiliul Judeţean Argeş, Inspectoratul Şcolar, Direcţia pentru Sport şi Tineret şi Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90