EcoMoto 930×122

concurs

ELEVII DE LA „TEIULEANU” AU NEVOIE DE NOI! SĂ-I AJUTĂM SĂ MEARGĂ LA BRUXELLES!

Sunt tineri, creativi şi au nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

17 elevi de clasa a XI-a de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești fac echipă cu 25 de elevi austrieci pentru a câştiga competiţia interşcolară ”Conssumer classroom”, ajunsă la cea de a doua ediţie. Finanţată de Uniunea Europeană, competiţia îşi propune să premieze echipa care va avea cea mai ingenioasă idee în materie de cumpărături online şi care va obţine şi cele mai multe like-uri pe Facebook. Sunt înscriși elevi din Franţa, Italia, Portugalia, Austria, Spania, Bulgaria, Letonia, Lituania şi România. “Tema este online shopping, iar noi ne-am axat pe exemplificarea avantajelor şi a dezavantajelor cumpărăturilor pe internet. Este primul an când participăm şi sper să obținem victoria. Echipa câştigătoare va merge două zile în Bruxelles.”, precizează pentru ePitești Lavinia Iancu, profesoară de engleză şi îndrumătoarea elevilor în acest proiect. Elevii de la „Maria Teiuleanu” au pregătit pentru concurs și un material video şi o serie de fotografii pentru a evidenţia mai bine tema aleasă de ei.

Toţi cei care vor să îi susţină îi pot vota dând like până pe 16 mai pe pagina www.consumerclassroom.eu/ro/node/8375. Câştigătorii concursului îi vom afla pe 20 mai 2014.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90