NOR CURIER 930X122

ambulanta

ELEVII DIN MIOVENI ÎNVAȚĂ CUM SĂ ACORDE PRIMUL AJUTOR

Elevii din Mioveni învață cum să acorde primul ajutor. Proiectul prin care elevii învaţă să acorde primul ajutor se desfășoară cu succes în Mioveni.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În cadrul proiectului educațional ”Cum și când să intervii”, încheiat între Primăria orașului și Serviciul Județean de Ambulanță Argeș – Substația Mioveni, elevilor le sunt predate cursuri și tehnici de acordare a primului ajutor.

De la începutul proiectului și până acum, aproape 700 de elevi din 4 unități școlare din Mioveni au fost instruiţi cum să procedeze în situaţii la limită şi cum să salveze vieţi.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Astăzi le-a venit rândul elevilor Școlii Gimnaziale „George Topârceanu” să asiste la manevrele efectuate de către asistenții medicali Emil Pravăț, Georgiana Șerban și Victor Anghel. Elevii au încercat să exerseze tehnicile de resuscitare pe manechine speciale și au participat activ la lecția deschisă susținută de salvatorii profesioniști din Mioveni.

Până în prezent, echipa de salvatori de la Serviciul Județean de Ambulanță le-a mai predat cursuri de prim ajutor elevilor de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”. Proiectul ”Cum și când să intervii” va continua în perioada următoare la Școala Gimnazială nr.1.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90