NOR CURIER 930X122

autostrada

ELICOPTER PE AUTOSTRADĂ!

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră în țară, inclusiv în județul Argeș, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere. Potrivit sursei citate, astăzi, în a doua parte a zilei, circulația auto se va intensifica pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi. Se estimează că după ora 11 pe DN1, pe Valea Prahovei, se va circula îngreunat din cauza aglomeraţiei.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Pentru a preveni producerea accidentelor pe autostrăzi, conducătorilor auto li se recomandă să respecte următoarele reguli:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

-să respecte limitele legale de viteză

-să folosească luminile de întâlnire

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate

-în situația în care la plecare observă că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

În vederea monitorizării traficului rutier și pentru asigurarea fluenței acestuia, un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne va survola Autostrada Soarelui şi principalele drumuri naţionale din judeţul Constanţa. (Foto Arhivă: metropotam.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90