NOR CURIER 930X122

curtea de arges

EROII ZILEI: 3 POLIȚIȘTI AU SALVAT AZI DIN APĂ UN SINUCIGAȘ

Doi poliţişti de la Biroul Investigaţii Criminale din Curtea de Argeș şi unul din comuna Băiculeşti au salvat astăzi de la înec un bărbat de 35 ani care a vrut să se sinucidă.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Poliţia Curtea de Argeş a fost sesizată azi cu privire la faptul că bărbatul, din localitate, şi-a avertizat familia printr-un mesaj scris că intenţionează să se omoare.

Cu operativitate şi profesionalism, la scurt timp după sesizare, comisarul de poliţie Viorel Dumitru, inspectorul principal de poliţie Bogdan Dina, ambii de la Poliția Curtea de Argeș, şi agentul principal de poliţie Adrian Amza, de la Poliţia Băiculeşti, au dat de urma bărbatului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Acesta a fost găsit în stare de inconștiență în zona barajului Valea lui Enache din Băiculeşti, plutind pe luciul de apă.

Cei trei poliţişti au dat dovadă de prezenţă de spirit şi au intrat în apă, de unde l-au scos la mal pe bărbat şi i-au acordat cu succes primul ajutor, folosind clasicele manevre de resuscitare. Ulterior, bărbatul a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş. Urmează ca Poliția să afle motivul tentativei de sinucidere.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3