Donaris 930 x 122

Arges

EȘTI ELEV ȘI TE PRICEPI LA MUZICĂ, DANS SAU TEATRU? DACĂ DA, PARTICIPĂ ȘI TU!

Elevii din Argeș talentați la muzică, dans sau teatru au posibilitatea să se afirme. Pe 10 mai, cu începere de la ora 14, în sala de consiliu a Liceului Teoretic „Ion Barbu” din Pitești va avea loc un concurs-preselecție care le este dedicat. Competiția se va desfăşura pe cele 3 secțiuni menţionate (muzică, dans și teatru). Câștigătorii se vor califica în finală, programată pentru luna iunie la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Organizăm acest concurs din două motive: pentru a le oferi tuturor elevilor talentaţi din judeţ posibilitatea să se afirme, mai ales dacă până acum nu au avut ocazia, și, pe de altă parte, pentru a contribui la vindecarea unui copil cu probleme de sănătate. Pentru elevii participanţi este un prilej de a se face cunoscuţi, iar pentru spectatori, de a ajuta un copil.”, declară pentru ePitești Roxana Voica, preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Argeş, organizatorul evenimentului, ajuns deja la cea de a treia ediție. Roxana Voica precizează că preţul unui bilet de intrare este de 8 lei. Banii care vor fi astfel strânși îi vor fi donați copilului cu probleme de sănătate.

Parteneri sunt Consiliul Județean Argeș, Inspectoratul Școlar, Direcția pentru Sport și Tineret și Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3