New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Ești interesat de noutățile fiscale? Vei primi detalii, lămuriri și explicații!

Administrația Județeană a Finanțelor Publice va organiza o întâlnire cu toți contribuabilii din Argeș interesați să primească detalii, lămuriri și explicații în legătură cu noutățile fiscale. Întâlnirea va avea loc miercuri, 4 decembrie, cu începere de la ora 12, la sediul din Pitești al Administrației, în sala de ședințe de la mezanin I.

Citiți și: A nins în Argeș!

Specialiștii Fiscului vor răspunde la întrebări despre modificările şi completările aduse prin OUG nr. 102/2013 pentru modificarea şi completarea legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale care vor fi aplicate de la 1 ianuarie 2014 următoarelor categorii de impozite şi taxe: impozit pe profit, impozit pe venit, impozit pe veniturile microîntreprinderilor, taxa pe valoarea adăugată, accize și redevenţe miniere.

De asemenea, vor fi discutate aspecte referitoare la impozitul pe construcții, reglementat prin aceeași OUG și care se vor aplica tot de la 1 ianuarie anul viitor.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90