NOR CURIER 930X122

Arges

Ploaie02

ESTIMĂRILE METEO PENTRU 2-15 IUNIE: VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE, DAR ZILNIC VOR FI AVERSE

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (2-15 iunie) au fost comunicate cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Vestea bună pentru județul Argeș și întreaga regiune Muntenia este că vremea se va încălzi în săptămâna care tocmai a început. Creșterea temperaturilor va fi semnificativă, în medie cu 5 până la 7 grade Celsius. Săptămâna viitoare regimul termic nu va mai avea variații, maximele urmând să fie cuprinse între 26 și 28 de grade, iar minimele, între 14 și 16 grade.

În schimb, anunță ANM, estimările arată că instabilitatea atmosferică se va menține în următoarele două săptămâni. Prin urmare, în fiecare zi, după-amiaza, se vor semnala averse. Pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ vor fi în perioada 7-12 iunie.

Citiți și: Neobișnuit ce urmează! Vremea, o nouă schimbare

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3