Donaris 930 x 122

Arges

EVAZIUNE FISCALĂ ÎN BASCOV

Poliţiştii argeșeni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru evaziune fiscală.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2014 acuzatul, M.F., în vârstă de 41 de ani, din comuna Bascov, ar fi înregistrat în contabilitatea unei societăţi comerciale mai multe documente justificative fictive (facturi fiscale şi chitanţe). Scopul? Plata către stat a unor impozite mai mici decât cele cuvenite.

Conform sursei citate, argeșeanul ar fi furat astfel statul cu aproape 300.000 de lei.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dosarul va fi înaintat Pachetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunere de încheiere a urmăririi penale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90