930 x122 grota rece

mioveni

EVENIMENT LA STAȚIA DE EPURARE DIN MIOVENI

Eveniment la stația de epurare din Mioveni. Ziua Pământului va fi marcată de Primăria Mioveni vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 10, la stația de epurare a orașului printr-un eveniment la care vor participa sute de elevi și cadre didactice de la școlile și liceele din Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Elevii și profesorii vor lua parte la prezentări interactive cu privire la utilizarea eficientă a resurselor Pământului și importanța ocrotirii acestuia, vor planta pomi și vor vizita stația de epurare.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Acțiunea are ca scop antrenarea copiilor în activități care să contribuie la formarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător, stilmuarea motivației pentru ocrotirea mediului în care trăiesc și cooperarea elevilor în proiecte concrete de cunoaștere a mediului și de protejare a acestuia.

Sâmbătă, 21 aprilie, activitățile de marcare a Zilei Pământului vor continua cu o campanie de ecologizare. Cei care vor să se înscrie în campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111) şi 0730.016.105.

Amănunte despre campania de ecologizare, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90