New Profesional Consult 930 x 122

accidente

EXCEPȚIONAL! 3 ZILE CONSECUTIVE FĂRĂ DECESE ÎN ACCIDENTE RUTIERE

După cum v-am informat, marți, 6 ianuarie, a fost prima zi din acest an și prima după mult timp când pe șoselele din România, inclusiv din județul Argeș, nu s-au produs accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În urmă cu puțin timp Poliția Română ne-a dat încă o veste bună. Și joi, 8 ianuarie, vineri, 9 ianuarie, și ieri, 10 ianuarie, pe șoselele țării nu s-au înregistrat decese. Este pentru prima dată în ultimii cinci ani când în luna ianuarie sunt consemnate trei zile consecutive fără persoane decedate în urma evenimentelor rutiere.

Poliţia Română le mulțumește tuturor celor care au înțeles să respecte regulile de circulație și le recomandă șoferilor să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90