New Profesional Consult 930 x 122

Arges

BANCI_SCOLARE

EXCLUSIV! ATENȚIE PĂRINȚI ȘI ELEVI! UNELE ȘCOLI DIN ARGEȘ AR PUTEA FI ÎNCHISE!

Din cauza condițiilor meteorologice autoritățile din Argeș iau în calcul posibilitatea ca cel puțin în anumite zone din județ școlile să fie închise la începutul săptămânii viitoare.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Prefectul județului, Cristian Soare, declară pentru ePitești că o decizie în acest sens ar putea fi luată în cazul în care vremea nu se va ameliora până mâine după-amiază. Soare precizează că a discutat subiectul cu inspectorul general școlar al județului, Florin Gardin. Cei doi au stabilit ca o hotărâre să fie luată duminică în jurul orei 16. Dacă se va ajunge la o asemenea situație, opinia publică ar urma să fie informată imediat după aceea care sunt unitățile școlare ce ar fi închise în cursul zilei de luni.

Elevii ar urma să nu se ducă luni (27 ianuarie) la cursuri în acele localități din Argeș care ar continua să rămână sub cod portocaliu de ninsori și viscol.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90