EcoMoto 930×122

Arges

EXCLUSIV! DANIEL CONSTANTIN DESPRE VIZITA PREMIERULUI: „OBIECTIVUL NOSTRU ESTE DEZVOLTAREA ARGEȘULUI”

Vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și deputat de Pitești, îl va însoți pe prim-ministrul Victor Ponta în vizita pe care acesta o va face astăzi în Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În exclusivitate pentru ePitești, Daniel Constantin afirmă că obiectivul vizitei premierului Ponta în Argeș este acela de a da un mesaj de sprijin pentru dezvoltarea economică a județului, care reprezintă “unul dintre principalele motoare ale industriei românești”. “Argeșul este un pol industrial și agricol, poate deveni și un pol al turismului, iar premierul Victor Ponta va sprijini dezvoltarea sa”, declară pentru ePitești vicepremierul Daniel Constantin.

Amintim că la ora 16 Victor Ponta va fi la Prefectură, iar la ora 17 va ajunge la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”. La Universitate se va întâlni cu oameni de afaceri argeşeni și cu reprezentanţi ai sindicatului de la uzina “Dacia” din Mioveni. Apoi va participa la Consiliul Judeţean al PSD Argeş. Printre temele care vor fi dezbătute se numără construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu (care recent a fost anunţată de Guvern ca fiind o prioritate în materie de infrastructură rutieră), realizarea centurii de Vest pentru ocolirea municipiului Piteşti şi exerciţiul financiar european 2014-2020, pentru atragerea de fonduri.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90