930 x122 grota rece

Arges

bacalaureat

EXCLUSIV! ÎNCĂ UN ELEV DIN ARGEȘ, ELIMINAT DE LA BACALAUREAT!

Proba scrisă obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat s-a desfășurat astăzi și în Argeș. Elevii au susținut examenul la matematică și istorie. La proba de azi în județul nostru au participat 4.837 de absolvenți. Au absentat 138 de elevi.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

În ciuda celor întâmplate luni, la examenul scris la limba și literatura română, și astăzi un elev a încercat să copieze. La fel ca data precedentă, tot folosindu-se de telefonul mobil. Potrivit Inspectoratului Școlar Argeș, la Liceul Tehnologic ,,Dacia” din Pitești un elev a fost eliminat din examen pentru că a fost prins având asupra sa un telefon mobil. Pe de altă parte, la Colegiul Tehnic ,,Costin D.Nenițescu”, tot din Pitești, un candidat care a întârziat la examen a primit subiecte de rezervă, conform metodologiei.

Despre celelalte două cazuri de elevi din Argeș eliminați din bacalaureat puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-2-elevi-din-arges-eliminati-azi-din-examen-la-bacalaureat/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bacalaureat-2014-vrut-sa-copieze-cu-telefonul-ascuns-lenjeria-intima/.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90