EcoMoto 930×122

10

EXCLUSIV! IOANA, „BRĂTIANCA” DE 10 LA BAC ESTE PASIONATĂ DE DESIGNUL VESTIMENTAR

Aseară v-am prezentat rezultatele din Argeș ale examenului de bacalaureat. După cum v-am informat, dintre cei aproximativ 5.400 de absolvenți de clasa a XII-a din județ doar 5 au obținut media generală 10.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Toți cei 5 candidați de 10 sunt fete: Georgiana Bodea (Colegiul Național „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș), Elena Alexandra Danci (Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel), Ioana Depărățeanu (Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești), Diana Mihaela Gheorghe (Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești) și Denisa Ioana Pescaru (Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel). (Rezultatele din Argeș, pe fiecare candidat în parte, le puteți citi aici: http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=2).

Una dintre cele 5 fete de 10 este Ioana Depărățeanu. Absolventa prestigiosului Colegiu Național „I.C. Brătianu”, specializarea Filologie, a luat 10 pe linie, atât la proba scrisă la limba și literatură română, cât și la istorie sau sociologie. În vârstă de 18 ani, născută pe 19 octombrie 1995, Ioana este o fată deșteaptă și frumoasă. Marea ei pasiune este designul vestimentar. De altfel, ea are și un blog personal, pe care își prezintă câteva dintre creațiile sale proprii: http://ioanadeparateanu.wordpress.com/. (Foto: Facebook)

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90