930 x122 grota rece

Arges

EXCLUSIV! LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN ARGEȘ!

Argeșul continuă să se afle în plutonul fruntaș al județelor din punct de vedere al numărului de locuri de muncă disponibile. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a dat publicității în urmă cu puțin timp date statistice despre situația joburilor vacante la această oră în Argeș. Conform sursei citate, în întreg județul sunt disponibile acum 974 de locuri de muncă.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Cele mai multe, conform AJOFM, sunt în fabricile de confecții (483 de joburi vacante). În industrie agenții economici din Argeș oferă 111 locuri de muncă, în construcții sunt vacante 58 de joburi, în comerț – 5, în transporturi – 4, iar în hoteluri și restaurante – doar 3 locuri de muncă. În alte domenii de activitate, cumulat, sunt disponibile 310 joburi.

Lista completă și cu informatii detaliate despre locurile de muncă vacante poate fi consultată la sediul AJOFM Argeș (Pitești, strada Republicii, nr. 11) și pe site-ul instituției, www.arges.anofm.ro, la secțiunea “locuri de muncă vacante”.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90