EcoMoto 930×122

Arges

EXCLUSIV! O ARGEȘEANCĂ ARE BON FISCAL CÂȘTIGĂTOR LA LOTERIE

O argeșeancă are bon fiscal câștigător în urma extragerii de ieri.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Argeșeanca a venit azi-dimineață la Administrația Finanțelor Publice Pitești cu un bon câștigător, în valoare de 320 de lei, emis pe data de 5 august.

Pentru că nu avea, angajații Fiscului au informat-o că trebuie să își deschidă un cont bancar, în care, potrivit procedurii, ar urma să i se transfere banii aferenți premiului. Este și motivul pentru care femeia nu a fost legitimată, urmând ca datele ei (nume, vârstă, localitate de domiciliu) să fie înregistrate după ce va reveni cu dovada deschiderii contului. Cel mai probabil, femeia este fie din Pitești, fie dintr-o localitate apropiată de Pitești.

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

Femeia mai are, însă, de așteptat până când va fi sigură că va beneficia de premiu. Dacă după extragerea de ieri vor exista mai mult de 100 de bonuri câștigătoare, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare. A doua extragere se va organiza ulterior celor 30 de zile în care la Fisc, începând de astăzi, se primesc cererile de revendicare a premiilor după extragerea de ieri.

Amintim că valoarea totală a premiilor pentru întreaga țară este de 1.000.000 de lei, sumă care se împarte în mod egal la cei maximum 100 de câștigători.

Precizăm că la extragerea de ieri au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august. Câștigătoare au fost desemnate bonurile în valoare de 320 de lei emise pe 5 august.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3