930×122 CAPRA 5

Arges

FACTURA LA GAZE VA FI TRANSMISĂ LUNAR

Furnizorul de gaze naturale GDF Suez Energy România (ENGIE), care operează și în județul Argeș, revine la modalitatea de transmitere lunară a facturii. Schimbarea se produce odată cu următoarea factură care va fi primită de consumatori.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„În ambele modalități de transmitere a facturilor – anterioară (o dată la 3 luni) și actuală (lunară) – cantitățile de gaze naturale facturate, inclusiv cele estimate, sunt determinate în conformitate cu ordinul ANRE (n.r. – Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei) nr. 77/2009, astfel: 2 luni de consumuri estimate (în cazul în care clientul nu transmite pentru aceste luni indexul autocitit în perioada de transmitere precizată pe factura de gaze naturale), urmate de o lună de regularizare consum o dată la 3 luni (în baza indexului citit de către Operatorul Sistemului de Distribuție a gazelor naturale).”, precizează GDF Suez Energy România (ENGIE).

Furnizorul de gaze revine la transmiterea lunară a facturii (care până acum era transmisă o dată la 3 luni cu date de facturare pentru fiecare dintre cele 3 luni) după ce a fost acuzat în presă că modalitatea anterioară de facturare, în avans, ar nedreptăți consumatorii. Ulterior informațiilor din presă, ANRE a amendat cu 200.000 de lei GDF Suez Energy România (ENGIE) pentru această practică.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90