930×122 CAPRA 5

politia

FEMEIE BĂTUTĂ ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA ÎN RĂZBOIENI

Femeie bătută și amenințată cu moartea în Războieni. În după-amiaza zilei de ieri, polițiștii Secției 3 din Pitești au reținut un bărbat de 39 de ani pentru violență în familie, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Individul, din Pitești, ar fi lovit-o și amenințat-o cu moartea pe soția sa, cu care se află în divorț, „comportamentul acestuia fiind de natură să provoace indignare și temere în rândul colocatarilor”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Bărbatul ar fi intrat în locuința soției, locuință situată într-un bloc de pe strada Independenței din cartierul piteștean Războieni, fără acordul acesteia. A așteptat-o să vină acasă și ar fi intrat odată cu ea în locuință, folosind forța. Vecinii au anunțat Poliția, care a trimis la fața locului echipajul care l-a reținut pe individ.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

După administrarea probatoriului, bărbatul (Marius Ion I.) a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3