930×122 CAPRA 5

Arges

FISCUL ARGEȘEAN ANUNȚĂ TERMENUL

Fiscul argeșean anunță termenul. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeș le reamintește contribuabililor: „Creanţele fiscale administrate de organul fiscal central pentru care, potrivit Codului fiscal sau altor legi care le reglementează, scadenţa şi/sau termenul de declarare se împlinesc la 25 decembrie sunt scadente şi/sau se declară până la data de 21 decembrie.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

În situaţia în care data de 21 decembrie este zi nelucrătoare, creanţele fiscale sunt scadente şi/sau se declară până în ultima zi lucrătoare anterioară datei de 21 decembrie.”

Cum acum nu ne aflăm într-o astfel de situație, termenul scadent pentru plata obligațiilor fiscale aferente lunii trecute este miercuri, 21 decembrie 2016, anunță Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeș.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Pentru neachitarea la termenul de scadenţă a obligaţiilor fiscale principale se datorează dobânzi și penalităţi de întârziere. Nivelul dobânzii este de 0,02% pentru fiecare zi de întârziere, iar nivelul penalităţii de întârziere – de 0,01% pentru fiecare zi de întârziere.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3