New Profesional Consult 930 x 122

buzoești

FLAGRANT! 3 PITEȘTENI, ÎNCĂTUȘAȚI

Flagrant! 3 piteșteni, încătușați. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş au prins astăzi în flagrant delict 3 bărbaţi bănuiţi de furt calificat şi conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false, anunță Poliția argeșeană. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Cei trei sunt suspectați că în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2016 ar fi furat din Piteşti două plăcuţe cu numere de înmatriculare, pe care apoi le-ar fi montat la un autoturism cu care s-ar fi deplasat pe raza comunei argeșene Buzoeşti. Aici ar fi furat o autoutilitară încărcată cu piese auto. Valoarea cumulată a autoutilitarei şi a pieselor auto este de circa 100.000 de lei, potrivit Poliției argeșene. Mașina și piesele auto au fost recuperate şi înapoiate persoanei vătămate.

Toți trei sunt piteșteni: Georgian Florin E. (22 de ani), Marius Ionuț V. (28 de ani) și Ionuț Gabriel D. (30 de ani). Suspecții au fost reţinuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Mâine vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90