EcoMoto 930×122

penitenciarul mioveni

FOST DIRECTOR DE BANCĂ DIN PITEȘTI, ARESTAT

Fost director de bancă din Pitești, arestat. Iulian Nistor, fost director la o sucursală Volksbank din Târgoviște (județul Dâmbovița), a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În vârstă de 39 de ani, din Pitești, Nistor a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare sub acuzațiile de acces ilegal la un sistem informatic şi de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Mai precis, a fost acuzat că, în perioada în care a lucrat la Volksbank (bancă ulterior absorbită de Banca Transilvania), în anul 2011, ar fi transferat ilegal bani din bancă în conturile sale personale, folosind ordine false de plată.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele condamnatului de Tribunalul Dâmboviţa și l-au încarcerat pe fostul director de bancă. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3