New Profesional Consult 930 x 122

card

FURT LA BANCOMAT!

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Curtea de Argeş i-au identificat pe D.T.G., de 22 de ani, din comuna Valea Danului, pe P.B., de 20 de ani, şi o minoră de 15 ani, ambii din municipiul Cutea de Argeş, bănuiţi de furt. Cei trei sunt suspectați că pe 2 august 2016 ar fi sustras un card bancar dintr-o autoutilitară parcată pe strada Nordului, autoutilitară care avea portierele neasigurate.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

După sustragerea cardului, tinerii ar fi retras fără drept de la două ATM-uri din Curtea de Argeş, din contul cardului furat, suma de 3.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3