NOR CURIER 930X122

furturi

FURTURI ÎN SERIE. DOSAR PENAL PENTRU 7 ARGEȘENI

Furturi în serie. Dosar penal pentru 7 argeșeni. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal cu acuzație de furt calificat, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada noiembrie 2017-martie 2018, șapte bărbați ar fi intrat prin efracție în mai multe magazine alimentare din județele Argeș și Dâmbovița, de unde ar fi furat tigări și sume de bani.

Informația ne este furnizată de Biroul de Presă al Poliției Argeș, care precizează că prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 130.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cei șapte ar fi următorii: Ionuţ-Valentin Bragadiru (36 de ani), Mihai Cătălin Ciorhan (27 de ani), Ionuț Turcanu (32 de ani), Gheorghe Getner (37 de ani) – toți din comuna argeșeană Călinești și Alin-Gheorghe Mosoia (30 de ani), Alexandru-Viorel Ion (28 de ani) și Marian-Liviu Manea (23 de ani) – toți din orașul argeșean Topoloveni. Toți beneficiază de prezumția de nevinovăție până la o eventuală condamnare definitivă în justiție.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3