New Profesional Consult 930 x 122

Arges

(GALERIE FOTO) ARGEȘ: NINGE!

Meteorologii au avut dreptate: ninge! În zona montană a județului Argeș, la cota 2.000 a munților Făgăraș, ninsorile căzute în ultimele ore au fost abundente, după cum puteți vedea în fotografiile făcute de Cristian Toma, de la Salvamont.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

În urmă cu puține minute, la ora 9, stratul de zăpadă măsura în jur de 15 cm și continua să ningă. Temperatura aerului era negativă, de circa minus 4 grade Celsius. Până la ora 12 a zilei de astăzi, pe Transfăgărășan, în zona înaltă, în partea sibiană, este cod galben de ninsoare moderată (ninsoare care determină scăderea vizibilității izolat la sub 50 de metri) și de vânt (cu viteze la rafală de 50-70 km/h, viscolind zăpada).

Amintim că informarea prin care Administrația Națională de Meteorologie a anunțat ploi însemnate cantitativ, răcire accentuată a vremii, intensificări ale vântului și ninsori la munte este valabilă până joi, 6 octombrie, la ora 23. Detalii, AICI. (Sursă foto: Facebook Toma Cristian)

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90