930 x122 grota rece

mioveni

(GALERIE FOTO) MISIUNE SPECIALĂ ÎN MIOVENI

Misiune specială în Mioveni. În contextul aniversării, pe 25 martie 2017, a Zilei Poliţiei Române, astăzi Poliţia Argeş a organizat în Mioveni o acţiune specială.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, polițiștii și-au prezentat autospecialele de intervenție, armamentul, echipamentele de lucru și tehnica din dotarea Serviciului Rutier, a Serviciului Criminalistic și a Serviciului de Acţiuni Speciale.

Au participat oficialităţi locale, reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş şi ai Poliţiei oraşului Mioveni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Amintim că în anul 2002 data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol care a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3