New Profesional Consult 930 x 122

politia

(GALERIE FOTO) POLIȚIȘTI ÎN ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE

Polițiști în școli și grădinițe. În săptămâna 26-30 martie 2018, cu ocazia programului național „Școala altfel”, poliţiştii argeșeni au fost alături de preşcolari şi elevi de şcoală generală.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Poliţiştii rutieri și polițiștii specializați în prevenirea criminalității au fost prezenţi în școli și grădinițe din Pitești și din zona rurală, învățându-i pe cei mici regulile pe care trebuie să le respecte atunci când se află pe stradă.

Peste 300 de elevi au învățat cum să se angajeze corect în traversarea străzii, semnificația indicatoarelor rutiere destinate pietonilor și care sunt locurile în care se pot juca în siguranţă.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Copiilor le-au fost prezentate materiale video cu recomandări şi teme de educaţie rutieră, discuţiile având caracter interactiv. Printre altele, copiii au fost interesaţi să afle de la ce vârstă pot circula pe stradă cu bicicleta şi de când pot fi pasageri în mașini pe locul din dreapta şoferului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3