NOR CURIER 930X122

mioveni

(GALERIE FOTO) ZIUA PĂMÂNTULUI, MARCATĂ ÎN MIOVENI

Ziua Pământului, marcată în Mioveni. Elevi ai școlilor și liceelor din oraș au fost antrenați în activități diverse, ca de exemplu prezentări cu privire la folosirea eficientă a resurselor Pământului și importanța ocrotirii acestuia, plantare de pomi și flori și vizite la stația de epurare a Mioveniului.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

În prima parte a zilei, activitățile s-au desfășurat la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini. Elevii au participat la o întâlnire interactivă referitoare la importanța ocrotirii Pământului, au prezentat materiale pe această temă și au amenajat un spațiu verde și original în curtea școlii, sub forma atlasului geografic al lumii.

Au urmat vizite la stația de epurare a orașului Mioveni, acolo unde elevilor le-a fost prezentat procesul de purificare a apelor uzate. Pe tot parcursul vizitei, elevii au fost însoţiţi de cadre didactice și de specialişti, care le-au oferit informații amănunțite și explicate pe înțelesul lor despre procesul tehnologic care stă la baza “drumului apei”.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Ultima activitate a avut loc la spațiul de picnic din Făget. Elevii și cadrele didactice au plantat peste 50 de puieți de stejar și frasin.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Mioveni și serviciul de specialitate al orașului, în parteneriat cu instituțiile de învățământ din localitate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90