930 x122 grota rece

biroul intervenție

GĂȘTILE DE CARTIER DIN PITEȘTI, CUMINȚITE ÎN TOIUL NOPȚII CU „MASCAȚII”

Găștile de cartier din Pitești, cumințite în toiul nopții cu „mascații”.

Citiți și: Oameni amendați cu mii de lei pentru această faptă!

În săptămîna 19-25 august 2019, „mascații” de la Biroul Intervenție al Poliției Locale Pitești au acționat în cartiere ale municipiului (Găvana, Prundu), dar și în parcul Trivale (în urma unui articol publicat de ePitești, Poliția Locală anunța luna trecută că zilnic echipaje de la Biroul Ordine Publică vor patrula prin parc, iar după lăsarea întunericului aici vor fi trimiși polițiștii de la Biroul Intervenție la Evenimente (n.r. – „mascații”).

Misiunile au fost desfășurate între orele 22 și 6 și au avut ca scop menținerea liniștii și ordinii publice.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Polițiștii locali au dat 44 de sancțiuni contravenționale, în special pentru tulburarea liniștii publice și pentru consum de alcool pe domeniul public. Amenzile pentru astfel de fapte sunt de la 200 la 1.000 de lei.

Prin vocea purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, Poliția Locală Pitești anunță că va mai face astfel de acțiuni în toate cartierele orașului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3