930×122 CAPRA 5

Arges

GATA! ARGEȘUL A SCĂPAT DE VISCOL ȘI NINSORI ABUNDENTE!

După zile cumplite, cu viscol puternic și ninsori abundente, Argeșul a ieșit în urmă cu puțin timp de sub codul galben de vreme rea. Potrivit hărții dată publicității de Administrația Națională de Meteorologie, cod galben mai este doar în trei județe, iar portocaliu – în opt.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Codurile, care anunță ninsori viscolite, sunt valabile astăzi, până la ora 23.

În ceea ce privește codul galben, în intervalul menţionat în estul Munteniei, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Moldovei va continua să ningă, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 km/h, temporar viscolind sau spulberând zăpada. În privința codului portocoliu, între orele 9 şi 17 în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Vrancea, Galaţi, Constanţa şi Tulcea temporar viteza vântului la rafală va mai depăşi 60-70 km/h, continuând să troienească puternic zăpada, iar vizibilitatea se va menţine redusă. Amintim că Argeșul s-a aflat și sub cod portocaliu de viscol puternic și ninsori abundente.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3