NOR CURIER 930X122

bancomat

GEST URIAȘ! SURPRIZĂ LA BANCOMATUL BRD DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Surpriză la bancomatul BRD din Piața Primăriei. O femeie a găsit astăzi o sumă de bani uitată la bancomatul BRD de peste drum de Primăria Pitești, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: O șoferiță de 20 de ani, cea mai tare de pe șosea! I-a dat peste cap

Spre cinstea ei, femeia nu și-a însușit banii, ci a făcut sesizare la Secția 1 de Poliție. Banii ar fi fost uitați de o altă femeie, o persoană în vârstă, conform Poliției, care citează persoana care a predat suma.

Poliția ne confirmă existența sesizării, nu divulgă suma (se pare, însă, că este una destul de mare) și ne precizează că încearcă la această oră să identifice femeia, să dea de urma ei și să-i înapoieze banii uitați, bani care acum sunt în posesia Poliției.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Nici identitatea femeii care a găsit banii și care a făcut gestul admirabil de a-i preda autorităților nu este divulgată de Poliție. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3