Donaris 930 x 122

psd

„Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie”

„Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie”.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Medicul Rermus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, afirmă că Guvernul Cîțu a cheltuit fără cap milioane de euro pentru vaccinuri anti-Covid pe care a ajuns să le doneze.

Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României din care se fac cheltuieli absolut nejustificate. Guvernul s-a împrumută zeci de miliarde de euro la dobânzi colosale și a alocat sume extrem de mari la rectificarea bugetară pentru plata celor 120 de milioane de vaccinuri contractate, dar a donat în ultimele luni aproape două milioane de doze de vaccinuri în valoare de peste 15 milioane de euro.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Cu banii achitați pentru vaccinurile pe care România le dă gratis altor țări, pentru că le expira termenul de valabilitate, se puteau cumpăra toate testele noninvazive pentru testarea periodică a copiilor care merg la școală și se puteau achiziționa milioane de teste pentru testarea gratuită a populației într-o acțiune mult mai eficientă de combatere a pandemiei.

În lipsa acestor teste, Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie, pentru că a plafonat testarea, de aproape un an, la aproximativ 30.000 de probe pe zi.”, afirmă Remus Mihalcea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • mihnea spune:

    10 ani macar nu mai vorbiti,in fosta voastra guvernare nu ati facut nimic,nici un spital,nici un drum…Toti banii au mers in buzunarele voastre, ale bugetarilor si a pensionarilor.Majoritatea cetatenilor onesti au trebuit sa plece unde au vazut cu ochii.Nu poti doar sa mananci si sa bei fara sa construiesti nimic.Asta ati facut voi.Rusinos.Pana si comunistii construiau ceva,voi ca lacustele ati fost…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90