psd

„Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie”

„Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie”.

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

Medicul Rermus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, afirmă că Guvernul Cîțu a cheltuit fără cap milioane de euro pentru vaccinuri anti-Covid pe care a ajuns să le doneze.

Incompetența guvernanților duce la devalizarea bugetului României din care se fac cheltuieli absolut nejustificate. Guvernul s-a împrumută zeci de miliarde de euro la dobânzi colosale și a alocat sume extrem de mari la rectificarea bugetară pentru plata celor 120 de milioane de vaccinuri contractate, dar a donat în ultimele luni aproape două milioane de doze de vaccinuri în valoare de peste 15 milioane de euro.

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Cu banii achitați pentru vaccinurile pe care România le dă gratis altor țări, pentru că le expira termenul de valabilitate, se puteau cumpăra toate testele noninvazive pentru testarea periodică a copiilor care merg la școală și se puteau achiziționa milioane de teste pentru testarea gratuită a populației într-o acțiune mult mai eficientă de combatere a pandemiei.

În lipsa acestor teste, Guvernul își fură singur căciula în privința datelor despre pandemie, pentru că a plafonat testarea, de aproape un an, la aproximativ 30.000 de probe pe zi.”, afirmă Remus Mihalcea.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • mihnea spune:

    10 ani macar nu mai vorbiti,in fosta voastra guvernare nu ati facut nimic,nici un spital,nici un drum…Toti banii au mers in buzunarele voastre, ale bugetarilor si a pensionarilor.Majoritatea cetatenilor onesti au trebuit sa plece unde au vazut cu ochii.Nu poti doar sa mananci si sa bei fara sa construiesti nimic.Asta ati facut voi.Rusinos.Pana si comunistii construiau ceva,voi ca lacustele ati fost…


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441