930×122 CAPRA 5

export

GUVERNUL VREA SĂ INTERZICĂ EXPORTUL DE LEMN

Guvernul intenționează să interzică exportul de lemn neprelucrat. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Victor Ponta la începutul ședinței de Guvern de astăzi. Premierul a spus că exportul ar urma să fie interzis pe un termen limitat, fără să precizeze termenul.

Citiți și: Vestea momentului despre Dacia!

Potrivit premierului, Guvernul are deja în lucru o ordonanță de urgență în acest sens, cerându-le specialiștilor de la Ministerul Justiției ca într-o săptămână să găsească cea mai bună soluție juridică.

Dacă va fi luată, măsura ar putea limita jaful din pădurile României și ar reprezenta o lovitură pentru firmele străine care dețin monopolul în domeniu în țara noastră.

Citiți și: Argeșul rupe tot! Record absolut

Un articol despre masacrarea pădurilor din Argeș puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/peste-1-000-mc-de-lemne-au-fost-confiscate/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3