930×122 POSADA 5

caini

HAITE DE CÂINI TERORIZEAZĂ ZONA COLINA VERDE – „SUNTEM DISPERAȚI!”

Mai mulţi cetăţeni care locuiesc pe platoul Colina Verde reclamă la Primăria Piteşti că în urmă cu câteva luni la marginea pădurii Trivale au apărut haite de câini fără stăpân care au început să invadeze zona locuită.

Citiți și: Argeș. Copii atacați de câini! Imagini incredibile surprinse de camere

Există suspiciuni că maidanezii ar proveni chiar de la adăpostul de la Smeura pentru câini vagabonzi, adăpost al municipalității, acolo de unde ar fi puşi în libertate!

„Situaţia în zonă este absolut disperată, deoarece oamenilor le este practic frică să mai iasă din case pe stradă! Mai mult, câinii se încaieră zi şi noapte, făcând zgomot infernal, şi nimeni nu se mai poate odihni. Invazia acestor câini cauzează distrugerea florei şi faunei, deja afectate sever de construcţii, despădurire şi deşeuri. Vă solicităm cu urgenţă să îndepărtaţi definitiv aceste haite de animale sălbatice, care pun în pericol sănătatea şi chiar vieţile oamenilor.”, scriu cetățenii indignați într-o sesizare adresată Primăriei.

Citiți și: E obligație! „RCA” pentru câini!

La rândul nostru, cerem municipalității să intervină imediat și să ridice maidanezii din zona respectivă.

Despre subiectul câinilor vagabonzi din Pitești puteți (re)citi accesând linkul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/asa-e-cornel-ionica-am-rezolvat-problema-maidanezilor/. (Foto: Arhivă)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eu nu inteleg dece nu se aplica legea 258/2013 !! Legea exista de 2 ani si primaria din pitesti isi bate joc de oameni !! Iesiti fratilor in strada si protestati pentru adunarea si eutanasierea maidanezilor ca nu traim in jungla !!

SMART KIDS 570×90